Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Diamonds Gala – едно събитие с изящни бижута и блясък, организирано от  TEILOR и The Residence Exclusive Club


V+O Communication


Diamonds Gala – едно събитие с изящни бижута и блясък, организирано от  TEILOR и The Residence Exclusive Club

TEILOR, известната международна марка за луксозни бижута и The Residence Exclusive Club бяха домакини на Diamonds Gala. Ексклузивното събитие беше един своеобразен празник на споделените им амбиции и ценности. Единственият премиум частен клуб в България - The Residence Exclusive Club, представи впечатляваща колекция от диамантени бижута на TEILOR и създаде незабравимо преживяване за всички гости. На Diamonds Gala присъстваха избран списък от гости, който включваше членове на The Residence Exclusive Club, дългогодишни клиенти на TEILOR и инфлуенсъри. 

Diamonds Gala издигна красотата на диамантите на пиедестал. С внимание към всеки детайл и изключителни бижута, TEILOR и изискания Residence Exclusive Club в София превърнаха вечерта в спиращ дъха празник на лукса. Ексклузивната прожекция на най-новото промоционално видео на марката, посветено на новата ѝ колекция, добави допълнителна нотка елегантност към гала вечерта.

Луксозното събитие беше безспорно доказателство за очарователността на диамантите на TEILOR и отдадеността на The Residence Exclusive Club към създаването на изключителни преживявания. В изисканото мероприятие се включи и красивият посланик на марката – Никол Станкулова. От страна на TEILOR присъстваха представители на топ мениджмънт екипа от Румъния, включително Флорин Енаке, основател и главен изпълнителен директор. Към тях се присъединиха и служителите от  българския екип на бранда.

Историята на марката започва през 1998 г., а наименованието ѝ идва от името на улицата, на която тя отваря първия си магазина в Румъния, а именно Teilor - в превод „липи“. През 2023 г. брандът празнува своята 25-а годишнина, като до момента има над 65 физически магазина в пет европейски страни.

„Мисията и визията на TEILOR се основават на подход, който е изключително ориентиран към клиента. Ние се фокусираме върху съвършенството и безпроблемното клиентско изживяване за всички наши магазини и клиенти в България. Горд съм да бъда част от такова невероятно общество и да съм така топло посрещнат от жителите на София в красивия Residence Exclusive Club. Фокусът ни за следващите години е да отворим поредица от нови магазини на стратегически подбрани места, като по този начин доближим нашите луксозни бижута до клиентите ни” – каза Флорин Енаке, основател и главен изпълнителен директор на TEILOR.

Събитието включваше изложение на някои от най-красивите диамантени творения на TEILOR. Всяко бижу разказа уникална история и вдъхнови гостите със собствената си елегантност и чар. Всички присъстващи на Diamonds Gala имаха възможността да разгледат колекцията отблизо и дори да си купят бижута, които завинаги да запечатат спомена за тази красива и изпълнена с изтънченост вечер.

„Diamonds Gala е олицетворение на ценностите на TEILOR, които са фокусирани върху създаването на уникални и забележителни бижута, и кореспондират с желанията на нашите клиенти. Тази вечер е специална – днес мечтите оживявят чрез нашите изящни диамантени творения.” – добави Юлия Новак, маркетинг мениджър на TEILOR.

В допълнение към ослепителната колекция бижута, Diamonds Gala създаде незабравима атмосфера за гостите си. Изисканата вечер беше изпълнена с пленяваща музика и гурме ястия, които създадоха неповторима наслада за всички сетива.

 

За TEILOR

TEILOR е международна верига магазини за луксозни бижута с 25-годишна традиция. Представена в Румъния, Полша, Унгария, България и Чехия TEILOR има над 65 физически магазина и силно онлайн присъствие чрез платформите си за електронна търговия: teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl и teilor.bg. Колекциите на TEILOR включват бижута с диаманти и скъпоценни камъни, като дизайнът е съобразен с желанията на клиентите и международните тенденции.

Обратно към всички новини от агенциите